Побутова техніка Gorenje для вашого дому, яка працює разом зі смартфоном

0

Багато людей мріють про затишок вдома, а саме про нову і сучасну кухню, на якій можна готувати смачні сніданки і вечері, на яку можна запрошувати друзів та родичів та проводити там час разом. В нову кухню треба купувати відповідно нову побутову техніку і тому експерти з компанії Gorenje дали поради, яку побутову техніку краще купити, щоб не витрачати час та заощадити гроші.

Кухонні плити — мастхев на кожній кухні

Кухонна плита на кожній кухні є обов’язковим предметом, людина 2 години проводить на ній кожен день, готуючи страви для себе або всієї родини. Кухонні плити від Gorenje – це незмінний бестселер вже не один рік на ринку. Вони добре зарекомендували себе та стали фаворитом серед представлених на ринку варіантів.

Духова шафа – це завжди смачний обід

Багато сучасних моделей оснащуються можливістю керувати деякими функціями через мобільний телефон. Наприклад, найпопулярнішими функціями можна назвати:

  • використання електронного банку, щоб завантажувати рецепти та відзначати улюблені страви;
  • підбирати меню з урахуванням тих продуктів, які є у наявності;
  • слухати улюблену музику у процесі готування.

Холодильники, щоб продукти залишалися свіжими

Холодильники Gorenje стають дуже популярною технікою в будинку. За допомогою деяких моделей можна переглядати вміст полиць, перевіряти, які продукти є в наявності. Ця функція дуже корисна, якщо ви хочете сходити за покупками, але немає часу відкривати дверцята холодильника.

Пральна машина — це чистий та свіжий одяг завжди

Здається, що простіше використання пральної машинки нічого не може бути. Але і цей процес можна зробити ще ефективнішим, якщо придбати сучасні варіанти з можливістю підключення до смартфона. Деякі моделі “вміють” визначати тип плями та виставляти необхідний режим його видалення. Також з мобільного телефону дуже зручно вибирати тип білизни та тканини, щоб отримати рекомендації щодо програми прання.

Європейська компанія Gorenje має кредо і дотримується його в роботі. Основними перевагами, на які орієнтуються в компанії Gorenje є:

  • Затишна атмосфера – компанія виробляє техніку та предмети інтер’єру найвищої якості.
  • Продуктивна робота – побутова техніка для кухні різного цінового сегмента. Завжди красива, з особливим стилем і дизайном. Практично легендарними стали кухонні плити, духові шафи, варильні поверхні Gorenje.
  • Комфортний клімат – системи підтримки температури та вологості, автоматизований комплекс клімат-контролю.
  • Виняткова надійність – техніка компанії Gorenje є надійною та має великі строки експлуатації, завдяки якісній комплектації та матеріалам.

Ці параметри – це саме те що в компанії Gorenje цінують покупці, а саме сучасність на новітність технологій, щоб вся техніка, котра купляється для дому, допомагала жити і насолоджуватися життям, отримуючи від сучасних технологій все найкраще.