Якісна техніка REDMOND випускається під українською торговельною маркою

0

Торговельна марка REDMOND вже багато років на слуху у суспільстві і являється одним з лідерів в сегменті побутової техніки. Високоякісну техніку REDMOND витоговляють на китайському заводі Zhongshan Redcon Electric в місті Zhongshan (пр. ред – читається як Чжуншань). Цілком логічно, що даний завод має у своєму оснащенні самі передові технології та сучасне обладнання, а весь процес зборки контролюють досвідченні українські спеціалісти.

Сьогодні продукцію REDMOND в українському торговому просторі представляє компанія «Річ Маркет», що на кожній упаковці продукту REDMOND чітко зазначено. Це дуже важливо, оскільки якщо такої позначки немає, то перед покупцем скоріш за все підробка, тобто контрафактний товар, який з великою долею вірогідності ввезений з РФ. Цілком логічно, що якість такої продукції піддається сумніву, адже вона не відповідає оригіналу. Також скоріш за все з такої контрафактної продукції виручка йде саме до РФ. Тому дуже важливо, перед придбанням такої продукції дивитись на упаковку, щоб перевірити назву компанії-імпортера.

Техніка REDMOND виробляється в КНР, тому для реалізації її на ринку України потрібно мати відповідне реєстраційне свідоцтво на ТМ, що оформлене відповідно діючого законодавства нашої країни. Однак, навіть в умовах війни, у нашій країні працюють нелегальні російські імпортери, діючи всупереч законам України.

І такі випадки є доволі розповсюдженні, оскільки є відомі приклади по справі №910/19933/17, у якій було зафіксовано грубе порушення інтелектуальних прав власності на ТМ REDMOND. Ці порушення стосувались авторських прав, які були зафіксовані в свідоцтвах на ТМ і мали номери №190555, №159383 та №262734. Простими словами, подібні компанії не мають і не мали права діяти на території нашої країни, продаючи товари під торговельною маркою REDMOND. Зазвичай така техніка завозиться саме з Росії. На просторах інтернету є багато неправдивої інформації, що така сіра техніка є оригінальною, але це не відповідає реальним фактам, що і було доведено в судовому порядку.

Саме тому, щоб придбати оригінальну техніку REDMOND потрібно дивитись на упаковку, де буде вказаний український імпортер зі свідоцтвом під номером №238818, який зареєстрований в відповідному реєстрі свідоцтв України. Саме завдяки такому свідоцтву, відповідно з Законом України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг», українська компанія може цілком законно називати сірих партнерів Росії, що заявляють про свої ексклюзивні права на ТМ REDMOND проявом недобросовісної конкуренції на ринку.

На даний момент все ще заливається незрозумілим хто з чиновників досі підтримує неправомірні інтереси російського постачальника, та чому досі можна зустріти на українському ринку побутової техніки неоригінальну продукцію REDMOND, яка немає відповідних дозвільних документів, та немає нічого спільного з оригінальною якістю фірмової техніки.