Меценат БФ «Майбутнє – дітям» Анатолій Бойко та НОК України провели дитячі змагання в Греції

0

В середині літа 2022 року, а саме 26 липня, Національний олімпійський комітет України, заручившись підтримкою благодійного фонду «Майбутнє – дітям», меценатом котрого є Анатолій Бойко, організував міжнародний проєкт, що отримав назву «Олімпійські мрії 2022». Цей захід представив собою товариський турнір з дзюдо, в якому взяли участь спортсмени з України, Греції й Кіпру.

Перший день турніру з дзюдо в рамках проєкту «Олімпійські мрії 2022», який став його урочистим відкриттям, пройшов в грецькому місті Лутракі на базі Молодіжного спортивно-тренувального центру Sport Camp. Тут подія відбувалась також за підтримки місцевої компанії Sport Village та волонтерської організації з Кіпру під назвою Kepaky. Організація Kepaky займається підтримкою біженців з України, а також представляє делегацію з Кіпру для участі в змаганнях в рамках цього турніру.

Меценат БФ «Майбутнє – дітям» Анатолій Бойко прокоментував подію

Як зазначив Анатолій Бойко, головною метою благодійного фонду «Майбутнє – дітям» є збереження дітей, і тому в фонді прагнуть не тільки врятувати їх життя, але і посприяти всебічному розвитку діток. Проєкт «Олімпійські мрії 2022», організований за сприяння Національного олімпійського комітету України, став ще однією складовою саме такого напрямку системної роботи на шляху до мети фонду. Анатолій Бойко додав, що він радіє, коли не дивлячись на війну, діти мають можливість проводити літо під мирним небом,  де вони займаються спортом та змагаються між собою, а також сподівається, що у майбутньому вони зможуть гідно представляти Україну в рамках проведення найпопулярніших світових спортивних подій.

На «Олімпійські мрії 2022» приїхали почесні гості

Крім представників Національного олімпійського комітету України та благодійного фонду «Майбутнє – дітям», свою увагу до проєкту «Олімпійські мрії 2022» приділили такі почесні гості як члени федерації дзюдо Кіпру, а також представники муніципалітету міста Лутракі й відомі спортсмени.

Ще однією активністю в Греції, що проходить за підтримки Анатолія Бойко та благодійного фонду «Майбутнє – дітям» стала організація двомісячного навчально-тренувального табору, до якого приїхали діти з тих регіонів України, що найбільше постраждали від війни. В першу чергу же місцеві жителі Ірпеня, Гостомеля та Бучі.