Вибори у Київській області вже сфальсифіковано — “Батьківщина”

0

Вибори у Київській області вже сфальсифіковано.

Про це заявив народний депутат, голова Київської обласної організації ВО “Батьківщина” Костянтин Бондарєв на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“На жаль, процес фальсифікації виборів у Київській області вже завершено, і вибори вже сфальсифіковано. Однак, яким чином це буде оформлюватись юридично, документально, це ми побачимо найближчим часом”, — зазначив він.

За словами політика, Міністерство юстиції у Київській області зареєструвало 8 фіктивних голів міських та районних організацій “Батьківщина”, які взагалі не є членами партії. К. Бондарєв зазначив, що Центральна виборча комісія 15 вересня прийняла рішення, що у Київській області із 37 керівних посад у територіальних виборчих комісіях буде надано лише одна, і те цю посаду отримає представник фіктивної парторганізації.

Він додав, що з цих 37 посад від Партії регіонів піде 24 особи, від Народної партії Литвина — 6, від комуністів — одна, і дві — від української соціал-демократичної партії, які, за його словами, вже є партнерами Партії регіонів.

“Майже 90% голів комісій — представники коаліції… “Батьківщина” взагалі не представлена”, — наголосив нардеп.