Кличко-старший підписав контракт на бій з Солісом

0

Чемпіон світу WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко (41-2-0, 38 КО) підписав контракт на проведення поєдинку з кубинцем Одланьером Солісом (17-0-0, 12 КО).

Бій відбудеться 19 березня в Кельні (Німеччина) на LANXESS арені, повідомили в прес-службі В.Кличка.

Одланьер Соліс на прізвисько «La Sombra» («Тінь») 30 років. Він прославився аматорської кар’єрою, тричі завоювавши титул чемпіона світу і «золото» Олімпіади в Афінах. До переходу в професіонали провів 241 поєдинок, 227 з них завершив на свою користь. У профі Соліс здобув 17 перемог (12 нокаутом).

Перемігши в грудні 2010 року Рея Остіна, кубинець став офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC.

«Соліс дуже досвідчений, швидкий і незручний для мене супротивник, якого я не буду недооцінювати. Вже кілька місяців він заявляє про те, що збирається забрати мій пояс. У ринзі я доведу, що є найсильнішим чемпіоном серед супертяжів, і я на 100 відсотків упевнений в тому, що успішно проведу захист титулу », — заявив Віталій Кличко.

«Віталій вибирав собі слабких суперників протягом багатьох років. Але тепер цьому покладено край. У Кельні я стану новим чемпіоном світу! », — вважає претендент.

«Думаю, що Соліс — дуже важкий суперник. Його фантастична статистика серед любителів говорить сама за себе — він триразовий чемпіон світу і володар золотої медалі Олімпіади. Це один з найважчих суперників Віталія. Я думаю, що для публіки цей бій буде дуже цікавим», — впевнений Бернд Бенте, керуючий Klitschko Management Group.