Черкаський губернатор звинуватив Томенка в “дешевому популізмі”

0

Заяви заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка про недоцільність будівництва вертолітного майданчика в Каневі є “дешевим популізмом”.

Про це заявив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб під час своєї прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

Коментуючи нещодавні заяви заступника Голови ВРУ М. Томенка про недоцільність зведення вертолітного майданчика, губернатор назвав слова віце-спікера «дешевим популізмом».

“Це дешевий популізм — якісь собі дивіденди заробити на такій інформації… Ну що тут такого? Черкащина має таку розвинену історико-культурну спадщину! Шановні, нам сам Бог велів розвивати туристичну інфраструктуру. Нині у багатьох країнах світу діють потужні українські діаспори. І це не найбідніші люди, ви знаєте. Вони прилетять в Бориспіль, і там буде створено вертолітний термінал, потім вертоліт збере туристів і прилетить у Канів, до могили Шевченка. Там автобус буде курсувати, який повезе їх у музей”, — пояснив С. Тулуб.

Нагадаємо, що на минулому тижні, перебуваючи в Черкасах заступник голови Верховної Ради М. Томенко заявив журналістам, що на будівництво вертолітного майданчика під Каневом виділено 2,6 млн. грн. “Найбільш цинічно виглядає те, що все це робиться за гроші Євро 2012 – з метою підготовки чемпіонату. На мою думку, до Шевченківських свят щось треба було зробити таке духовне, а не вертолітний майданчик для футболістів”, — заявив тоді М. Томенко.