Близько десятьох “бютівців” після жорстокого побиття забрала «швидка» — Павловський

0

Група колишнього криміналу захопила сесійну залу, жорстоко побивши депутатів від БЮТ-Батьківщини.

Про це сказав бютівець Андрій Павловський в ексклюзивному коментарі ГолосUA, коментуючи ситуацію із бійкою, яка сталась у парламенті.

“Після 19 години до сесійної зали вбігли представники колишнього криміналітету. Той же Саламатін, Царьов, Тадеєв, Волков. Вони, якщо раніше, хоча б, билися руками, то цього разу в хід пішли стільці. Били нас стільцями”, — зазначив депутат.

За словами А. Павловського, “регіонали” вдарили стільцем Володимира Бондаренка, і зламали йому руку, Волинцю зламали щелепу, струс мозку імовірно отримали Юрій Гнаткевич і Василь Кравчук.

“Але саме цікаво, що той же Саламатін зараз працює в “Укспецекспорт”, і взагалі незрозуміло, чого він прийшов у Верховну Раду. Той же Микола Злочевський, колишній міністр навколишнього середовища, бився із депутатами”, — підкреслив депутат.

За його словами, побили і Евгена Суслова. “Швидка” приїхала трьома машинами. Лікарі просто приходили до сесійної зали і на носилках виносили депутатів. Жахливо побили обличчя Юрію Гнаткевичу, якому вже 74 роки. Його забрали з підозрою струсу мозку”, — підкреслив парламентар.

А. Павловський також додав, що загалом “швидка” забрала близько десяти бютівців.

За його словами, “регіонали” зайшли до сесійної зали через резервний вхід. “Вони виламали двері і вирвали замки в президії, куди заходить В. Литвин. Там є резервні двері, і вони там все повибивали і несподівано наскочили. Їх було чоловік 70”, — зазначив А.Павловський.

Він повідомив, що БЮТ збирається на термінову нараду, де буде вирішували, що робити далі. “Будемо приймати рішення, чи будемо ми тут на ніч, чи вже прийдемо завтра. А зараз ще також зніматимемо побої”, — наголосив він.